products

Standaard Opvouwbare Industriële de Draadbakken van de Draadcontainer 30 Duim Breed X 28 hoge Duim -

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Brynick
Certificering: Meets or exceeds ANSI specifications
Modelnummer: BN6150302
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 120 per palletverpakking met op zwaar werk berekende strook verpakten en krimpen verpakt plastiek
Levertijd: 5-25 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: D/A, Western Union, T/T, D/P, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 5000 stukken per 30 dagen
Gedetailleerde informatie
Beschrijving: De Verdeler van de draadcontainer Type: Volledige Horizontaal
Lengte: 30 inch Hoogte: 28 pond
Mesh: 2“ x 2“ Gebruik: Binnen

Productomschrijving

Volledig - rangschik Horizontale Verdeler voor Standaard Opvouwbare Draadcontainer 30 Duim Breed x 28 hoge Duim -

 

Beschrijving

Deze opvouwbare draadcontainers kunnen hoge 10 stapelen wanneer de manden of hoge 4 wanneer volledig geladen worden doen ineenstorten, die waardevolle ruimte in het pakhuis zullen opslaan. Wij hebben 8 standaardgrootte, maar wij hebben de mogelijkheden van de productie van douanemanden om de specificaties van onze klant te ontmoeten. De facultatieve toebehoren omvatten etiketaanplakbiljetten, gietmachineuitrustingen, verticale en horizontale verdeler voor gemakkelijke opslag, scharnierend deksel en hangslot voor veiligheid, op zwaar werk berekende voeten, de bars van de palletagent. Voeg Scharnierend Deksel en Hangslot voor veiligheid toe. Mobiliseer uw container door een Gietmachineuitrusting toe te voegen.

 

Toepassing

Onze robotically gelaste industriële draadcontainers verstrekken sterkte en duurzaamheid nodig in om het even welke pakhuisopslag

De draadcontainers stapelen, vouwen en opslagpunten om vloerruimte en werkplaatsveiligheid te verhogen

Bied een economische en efficiënte manier aan om de meesten uit uw opslag en leveringsruimte te krijgen, terwijl tegelijkertijd het verbeteren van alles van organisatie en werkschema aan faciliteitenveiligheid en netheid

 

Eigenschappen

Betere Toegang tot Inventaris: De halve die daling onderaan poorten aan de kant van de container worden geplaatst staat voor directe toegang tot inventaris — zonder het extra opheffen en het herschikken toe. Het poortenslot op zijn plaats om veiligheidsgevaren te elimineren en de productbreuk veroorzaken door onbedoelde openingen van containers.

 

Klapt voor gemakkelijk en economisch opslag en vervoer neer

4-manier vorkheftrucktoegang

Onze containers van het draadnetwerk zijn super sterk, opvouwbaar, en stapelbaar;

 

Opslagveelzijdigheid: Van modellen die een netwerk strak van ½“ x ½“ voor het opslaan van stukken aan eenheden met uitgebreide lengte om lange en zware hulpmiddelen aanbieden aan te passen, dragen wij bulkopslagcontainers voor vrijwel om het even welke toepassing.

 

Voordeel

Zichtbaar: Gemakkelijk vindend wat binnen en precies is hoeveel delen wordt verlaten of hoeveel meer behoefte om door het doorschijnende netwerkontwerp te vullen. Het kan helpen uw processen houden stromend zonder vertragingen en hikken. Elke container kenmerkt ook unieke dalingspoorten die u van gemakkelijke toegang voorzien tot wat binnenkant is wanneer de containers worden gestapeld.

Draagbaar: Elke draadcontainer kan worden bewogen gemakkelijk gebruikend uw vorkheftruck en palletvrachtwagen of met facultatieve op zwaar werk berekende gietmachine voor het gemakkelijke rollen rond uw faciliteit met volledige lading.

Stapelbaar: De stapelbare opvouwbare draadcontainers helpen u voordeel halen uit berekenen ruimte die u kunt maximaliseren wat u kunt opslaan, na verloop van tijd evenaart meer winst. De meeste opvouwbare draadmanden zijn stapelbare tot 10 eenheden wanneer analyse en 3 of 4 eenheden wanneer opstelling.

Ruimte efficiënt: De opvouwbare functie maakt gemakkelijk het krimpen van deze containers aan compacte grootte voor om het op te slaan of het te bewegen wanneer niet in gebruik tot zij opnieuw worden vereist.

Duurzaam: In tegenstelling tot kartondozen en andere opslagcontainers die na verloop van tijd verslijten of vatbaar voor vochtigheid en schadelijke die elementen zijn, robotically vlek van industrieel-rangdraad wordt gelast en wordt met afwerking van poederdeklaag of voor extra duurzaamheid wordt gegalvaniseerd gemaakt die.

 

Specificatie

Beschrijving Container
TYPE Volledige Horizontaal
Breedte 30 Duim
Hoogte 28 Duim
Draad 4 maat
Materiaal Het Netwerk van de staaldraad
Draadnetwerk 2“ x 2“
Assemblage Geassembleerd
Merk Brynick
Plaatsgebruik Pakhuis Binnen
Kleur Zilver
Eindig Geplateerd zink
Gewicht 8 pond

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707