aboutus

Ningbo Brynick Enterprises Limited

Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Brynick
Aantal werknemers: 400~420
Jaarlijkse omzet: 25million-30million
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Ningbo Brynick Enterprises Limited, in 2006 wordt gevestigd, is een innovatief bedrijf dat de productie en de verkoop van pakhuismateriaal dat integreert. Na een dozijn jaar van marktervaring en professionele ontwikkeling, zijn wij nu een moderne fabriek zich specialiseert in productie en het uitvoeren verschillend opslag en veiligheidsmateriaal. Wij pogen altijd een leverancier op wereldniveau in industrieproducten te zijn en sterke zakelijke relaties met grote fabrieken en industriële ondernemingen rond de wereld gebouwd, daarom in eigen land als overzee genietend van een opmerkelijke reputatie zowel.

Onze producten omvatten een massa industrieel materiaal die in vele firma's nuttig zijn, die maar niet omvatten tot supermarkten, pakhuizen, fabrieken, elektrische centrales, onderzoeklaboratoria, detailhandels, en bureaus enz. worden beperkt. De eerste categorie die wij hebben geconcentreerd ons op is voor opslag. Of u een grote industriële onderneming die stevige rekken/planken voor opslag van zwaar materiaal zoeken bent of u een biochemisch laboratorium met behoefte aan een de dienstkar voor het vervoeren van Erlenmeyer-flessen bent, zal Brynick uw behoefte met de verscheidenheid van productselectie en aanpassing tevredenstellen die wij hebben aangeboden. De tweede hoofdcategorie is voor veiligheid en/of veiligheid. De producten zoals het vouwen van draadcontainer vervoerden veilig gevoelige producten, terwijl de verdeling van de netwerkveiligheid de veilige opslag, de bescherming en het zicht van fabrieksproducten aanbiedt, terwijl de het kabinetskast van de cilinderopslag brandbare materiële of gevaarlijke chemische producten veilig opgeslagen houdt. Naast van de hoofdcategorieën, hebben wij ook veiligheid en opslagtoebehoren verteld, beschikbaar op www.brynick.com.

Wij hebben meer dan 50 producten met verschillende beschikbare specificaties en de klantgerichte toebehoren van 100+ te selecteren van. Met 12 jaar van de industrieervaring, worden onze producten verpakt om ruimte efficiënt en gemakkelijk te zijn te assembleren. Afhankelijk van de specificatie en de behoeften van de klanten, kunnen wij delen met verschillende materialen en afmetingen vervaardigen. De meeste instructies voor assemblage en productdetails kunnen op http://brynick.com/download/cat1.pdf worden gevonden.

-02-
Geschiedenis

In Februari 2006, werd Brynick eerst gecreeerd door Qihua Zhang en Yijuan Mao in Ningbo, China met slechts 2 werknemers.

In April 2006, begon Brynick eerste zaken met klant in Taiwan die, die zich in opslag concentreren/in supermarkten opschorten

In Mei 2008, heeft Brynick productie uitgebreid aan de verschillende die producten van 50+ op supermarkten wordt gericht en warenhuizen over de hele wereld, met inbegrip van het op zwaar werk berekende opschorten aangepast voor verschillende gebieden (d.w.z. Amerikaanse stijl, Europese stijl, Australische stijl enz.) evenals vertoningsrekken en boodschappenwagentjes die in alle grootte en vormen beschikbaar zijn.

In Augustus 2008, de opstelling van Brynick formeel een kwaliteitscontroleafdeling, die 2 ingenieurs bij het verzekeren van hoogte - kwaliteit van vervaardigde producten zowel tijdens productielopende band aanwijzen en alvorens te verschepen.

In September 2008, wordt de klantenserviceafdeling gecreeerd, met aangewezen personeel die firma's en individuele klanten contacteren om productassemblage problemen op te lossen en te verstrekken koppel terug.

In Oktober 2008, begon Brynick eerst naar Australië uit te voeren.

In Juni 2009, begon Brynick een vennootschap met de Industriële Levering van Grainger, ondertekenend een contract voor het verstrekken van grote hoeveelheden planken voor supermarkten (?)

In Juli 2010, heeft Brynick een totaal van 12 arbeiders in het bureau, met 5 R&D-ingenieurs die bij het ontwikkelen van nieuw generatieproduct werken voor veiligheid/opslag de industrie.

In Juni 2011, Brynick-bewoog het bureau zich aan high-tech gebied van Ningbo, met bureauruimte beschikbaar voor 20+-arbeiders.

In December 2013, omvatte de fabriek van Brynick 20.000 m2-productiegebieden, met meer dan 400 arbeiders

In Januari 2014, breidde Brynick zich in de veiligheidsindustrie met 20 meer producten met inbegrip van geweven de veiligheidsverdelingen van het draadnetwerk, staal uit die poort enz. vouwen.

In Augustus 2018, opende Brynick een nieuw pakhuis in Daling 2018 die het verschepen voor Noordamerikaanse klanten vergemakkelijken.

-03-
Dienst

Ons bedrijf concentreert zich bij het voorzien van zowel de binnenlandse als overzee markt van hun gespecialiseerde behoeften. In het verleden, Brynick-zijn de producten uitgevoerd naar vele landen over Azië, Europa, Amerika, Oceanië, en Afrika. Onze vorige klanten zijn tevredengesteld met de producten van uitstekende kwaliteit en de uitstekende klantenservice. Wij hebben met bedrijven zoals de Industriële Levering van Grainger geassoieerd en een goede reputatie met iedereen gehad wie wij met hebben gewerkt. Maar Brynick heeft altijd ernaar streefde beter en meer innovatief te zijn. Wij zijn van plan om een pakhuis in Daling 2018 te openen om het verschepen voor klanten in Noord-Amerika te vergemakkelijken.

De opdracht van Brynick moet altijd voor hoger en beter streven, en de leider worden in het leveren van industrieproducten. Zonder uw steun, kunnen wij niet dit doel bereiken. Ik ben zeker dat wij verhouding op lange termijn en partners met uw vertrouwen en onze dienst van uitstekende kwaliteit kunnen oprichten. Heet en dank u voor uw rente welkom!

-04-
Ons Team

Wij bieden OEM de dienst aan, die van toepassing op alle die specificaties is in onze online catalogus worden vermeld. De verschillende de de de de vermelde materialen, dikte, modellen, toebehoren, capaciteiten en enz. zijn degenen die gemeenschappelijke die producten door Brynick worden geproduceerd zijn. Als u in onze producten met een verschillende afmeting geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons op elk ogenblik te contacteren en uw ontwerp te beschrijven aan ons. Wij zullen kijken om de waaier van modelaantallen uit te breiden en het toe te voegen aan onze inzameling.

Wij bieden ODM ook de dienst aan, die op de meeste industrieproducten in opslag en veiligheidsmateriaal van toepassing is. De dienst is gelijkaardig aan onze OEM dienst, waarin de klanten kunnen ons over hun product contacteren, die ons steekproeven of ontwerpmodellen geven. Wij zullen kijken om het uit te voeren als nieuw ontwerp en op het met ons R&D-team te verbeteren.

Technische ondersteuning

De meeste instructies voor het assembleren van de delen van onze producten en beschrijvingen voor elk deel kunnen samen met de productcatalogus op onze website worden gevonden. Als u verdere vragen hebt, gelieve te voelen vrij om onze technische de dienstafdeling te contacteren, en zij zullen op instructies van industriële implementatie verduidelijken.

Na de Verkoopdienst

Wij hebben sterk na verkoopafdeling gewijd aan het helpen van onze klanten. De klantenserviceafdeling heeft arbeiders gewijd die klanten en kopers bereiken en hen om hun adviezen over onze producten vragen. Wij denken dan op na terugkoppelen van ons klanten en werk naar het verbeteren van onze ontwerpen door voortdurende innovatie.

Vervoer/het verschepen

In het verleden, hebben wij vele verschillende lijndiensten zoals DHL, Fedex, UPS enz. gebruikt. Wij zien ernaar uit Amazonië te gebruiken die transporttijd en efficiency verschepen te vergemakkelijken.

IV. Ons Team

(1). Wij hebben ons eigen R&D-team met 7 ingenieurs, die zich op het onderzoeken van de markt en het zoeken van verschillende behoeften in elke wereldmarkt concentreren, en nemen huidige ontwerpen op om projecten op nieuwe generatieproducten in werking te stellen. Dit team werkt nauw met klantenserviceteam om samen uitvoerbare updates op onze huidige producten te onderscheiden.

(2). De ideeën door het R&D-team worden voorgelegd gaat dan naar onze afdeling die van het productontwerp. Deze afdeling handhaaft communicatie op elk moment met R&D-team en draaiideeën in CAD prototypen en daadwerkelijke delen. Het nieuwe prototype wordt dan getest en de metingen van de efficiency/de lading worden vergeleken bij gelijkaardige producten in de markt. Deze afdeling ook verleent ODM & OEM graag de dienst.

(3). Onze productielijn bestaat uit 20000 die m2 fabrieksruimte met 400+-arbeiders in lopende band voor verschillende producten wordt georganiseerd. De instructies voor elke stap van productie wordt zorgvuldig opgemaakt bij elke werkplek.

(4). Het team van het productiebeheer/van de kwaliteitsdienst het team is van 2 ingenieurs aan meer toen 10 managers in het verleden de 10 jaar gegroeid. Tijdens productie, wordt het product getest in verschillende stadia om ervoor te zorgen dat de specificaties van de klanten worden ontmoet en de afmetingen worden precies ontworpen om de verwachte afmetingen te passen. Na productie, worden de producten opnieuw getest voor maximumlading om veiligheid te verzekeren en het mogelijke veiligheidsgevaar wordt onderzocht om de tevredenheid van onze klanten te verzekeren.

(5). Het klantenserviceteam richt de kwesties en de zorgen van klanten en helpt hen met technische moeilijkheden en implementatieinstructies. Brynick heeft een levering van gemeenschappelijke delen de producten van onze bedrijven; nochtans, zou de levering tijdens seizoenen van de hoge vraag laag kunnen vallen. Gelieve te voelen vrij om ons bij uw gemak te contacteren! Brynick zal ook onze klanten door e-mail en sociale media bereiken, die een e-mailreactiebeleid hebben binnen 2 werkdagen.

(6). Wij bieden klantgerichte producten voor alle klanten aan. U kunt of één van de specificaties kiezen op onze catalogus worden vermeld of ons een blauwdruk van de specifieke afmetingen of de materialen verzenden die die u wilt. Wij zullen ons ontwerpen en zullen gebaseerd op de steekproeven ontwikkelen u ons stuurt en u tevreden verlaat.

-05-
Contact Us

Henry Zhang

Tel.: +86-574-87324016

Fax: +86-574-87324400

e - post: zhangqh@brynick.com

Whatsapp: +8613906610707

Skype: Zhang0909

 

Contactgegevens