aboutus
lopende band

Onze productielijn bestaat uit 20000 die m2 fabrieksruimte met 400+-arbeiders in lopende band voor verschillende producten wordt georganiseerd. De instructies voor elke stap van productie wordt zorgvuldig opgemaakt bij elke werkplek.

 

Het team van het productiebeheer/van de kwaliteitsdienst het team is van 2 ingenieurs aan meer toen 10 managers in het verleden de 10 jaar gegroeid. Tijdens productie, wordt het product getest in verschillende stadia om ervoor te zorgen dat de specificaties van de klanten worden ontmoet en de afmetingen worden precies ontworpen om de verwachte afmetingen te passen. Na productie, worden de producten opnieuw getest voor maximumlading om veiligheid te verzekeren en het mogelijke veiligheidsgevaar wordt onderzocht om de tevredenheid van onze klanten te verzekeren.

 

Het klantenserviceteam richt de kwesties en de zorgen van klanten en helpt hen met technische moeilijkheden en implementatieinstructies. Brynick heeft een levering van gemeenschappelijke delen de producten van onze bedrijven; nochtans, zou de levering tijdens seizoenen van de hoge vraag laag kunnen vallen. Gelieve te voelen vrij om ons bij uw gemak te contacteren! Brynick zal ook onze klanten door e-mail en sociale media bereiken, die een e-mailreactiebeleid hebben binnen 2 werkdagen.

 

Wij bieden klantgerichte producten voor alle klanten aan. U kunt of één van de specificaties kiezen op onze catalogus worden vermeld of ons een blauwdruk van de specifieke afmetingen of de materialen verzenden die die u wilt. Wij zullen ons ontwerpen en zullen gebaseerd op de steekproeven ontwikkelen u ons stuurt en u tevreden verlaat.

Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited
Ponsenwinkel Ponsen machine MAAIMACHINE het vastnagelen machine geweven Machina
OEM / ODM

Wij bieden OEM de dienst aan, die van toepassing op alle die specificaties is in onze online catalogus worden vermeld. De verschillende de de de de vermelde materialen, dikte, modellen, toebehoren, capaciteiten en enz. zijn degenen die gemeenschappelijke die producten door Brynick worden geproduceerd zijn. Als u in onze producten met een verschillende afmeting geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons op elk ogenblik te contacteren en uw ontwerp te beschrijven aan ons. Wij zullen kijken om de waaier van modelaantallen uit te breiden en het toe te voegen aan onze inzameling.

Wij bieden ODM ook de dienst aan, die op de meeste industrieproducten in opslag en veiligheidsmateriaal van toepassing is. De dienst is gelijkaardig aan onze OEM dienst, waarin de klanten kunnen ons over hun product contacteren, die ons steekproeven of ontwerpmodellen geven. Wij zullen kijken om het uit te voeren als nieuw ontwerp en op het met ons R&D-team te verbeteren.

R & D

Ons Team

(1). Wij hebben ons eigen R&D-team met 7 ingenieurs, die zich op het onderzoeken van de markt en het zoeken van verschillende behoeften in elke wereldmarkt concentreren, en nemen huidige ontwerpen op om projecten op nieuwe generatieproducten in werking te stellen. Dit team werkt nauw met klantenserviceteam om samen uitvoerbare updates op onze huidige producten te onderscheiden.

(2). De ideeën door het R&D-team worden voorgelegd gaat dan naar onze afdeling die van het productontwerp. Deze afdeling handhaaft communicatie op elk moment met R&D-team en draaiideeën in CAD prototypen en daadwerkelijke delen. Het nieuwe prototype wordt dan getest en de metingen van de efficiency/de lading worden vergeleken bij gelijkaardige producten in de markt. Deze afdeling ook verleent ODM & OEM graag de dienst.

Ningbo Brynick Enterprises Limited
Contactgegevens