products

4 Container van de maat de Opvouwbare Draad met Afsluitbare Scharnierende Deksels 40“ Lang X 32“ wijd

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ningbo China
Merknaam: Brynick
Certificering: Meets or exceeds ANSI specifications
Modelnummer: BN6150402
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 120 per palletverpakking met op zwaar werk berekende strook verpakten en krimpen verpakt plastiek
Levertijd: 5-25 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: D/A, Western Union, T/T, D/P, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 5000 eenheden per 30 dagen
Gedetailleerde informatie
Mesh: 2“ x 2“ Punt: scharnierend deksel
draad: 4 maat Vergadering: Geassembleerd
Afwerking: met een laag bedekt poeder kleur: grijs

Productomschrijving

Afsluitbare Scharnierende Deksels voor Opvouwbare Draadcontainer 40“ Lang x 32“ wijd voor BN6150101/3/5

 

Toepassing

De draadcontainers stapelen, vouwen en opslagpunten om vloerruimte en werkplaatsveiligheid te verhogen

Bied een economische en efficiënte manier aan om de meesten uit uw opslag en leveringsruimte te krijgen, terwijl tegelijkertijd het verbeteren van alles van organisatie en werkschema aan faciliteitenveiligheid en netheid

Perfectioneer voor gebruik in industriële en pakhuismontages waar er een behoefte aan bulkmaterialenbehandeling is. Deze telegraferen bulkopslagcontainers kunnen voor productie en opslag toepassingen in de verschillende industrieën worden gebruikt en zijn beschikbaar in een waaier van grootte.

 

Beschrijving

Dank aan het ontwerp van draadnetwerk, inhoud is duidelijk zichtbaar — zelfs wanneer gestapelde drie vier containershoogte — makend het gemakkelijk om te zien wat binnen wordt opgeslagen. Zijn de opvouwbare de draadcontainers van Brynick een superieure optie in vergelijking met andere traditionele opslagcontainers, zoals kartondozen, vlechtten zakken en plastic bakken. Het lichtgewicht maar sterke staal leidt ideale lage tot een gewicht-aan-lading verhouding, betekenend kunt u opslag en meer voorraad met minder draadcontainers overbrengen. Voeg Scharnierend Deksel en Hangslot voor veiligheid toe. Mobiliseer uw container door een Gietmachineuitrusting toe te voegen.

 

Eigenschappen

De dalingspoorten aan de kant van de container worden staan voor directe toegang tot inventaris — zonder het extra opheffen en het herschikken toe. geplaatst die Het poortenslot op zijn plaats om veiligheidsgevaren te elimineren en de productbreuk veroorzaken door onbedoelde openingen van containers.

 

Klapt voor gemakkelijk en economisch opslag en vervoer neer

4-manier vorkheftrucktoegang

 

Opslagveelzijdigheid: Van modellen die een netwerk strak van ½“ x ½“ voor het opslaan van stukken aan eenheden met uitgebreide lengte om lange en zware hulpmiddelen aanbieden aan te passen, dragen wij bulkopslagcontainers voor vrijwel om het even welke toepassing.

 

Stroom-door het ontwerp van de basismat ontmoet de hulp NFPA-codes. Ontmoet of overschrijdt ANSI

 

Deze opvouwbare draadcontainers kunnen hoge 10 stapelen wanneer de manden of hoge 4 wanneer volledig geladen worden doen ineenstorten, die waardevolle ruimte in het pakhuis zullen opslaan. Wij hebben 8 standaardgrootte, maar wij hebben de mogelijkheden van de productie van douanemanden om de specificaties van onze klant te ontmoeten.

 

Zet in seconden op door een paar eenvoudige stappen te volgen, vouwt vlakte om plaats te besparen en het verschepen kosten te terugkeren

 

De boog van het draadnetwerk laste om gevormde staalbasis te kanaliseren

 

De kanten en de hoeken worden zwaar versterkt

 

37/8“ onder ontruiming staat gemakkelijke beweging door vorkheftruck met de toegang van de 4 manieringang toe

 

Zink-geplateerd na lasstaal dat een duurzame afwerking verstrekt die niet zal dragen of zal roesten

 

De gietmachines, de verdelers & de toebehoren zijn beschikbaar

 

 

Voordeel

Zichtbaar: Gemakkelijk vindend wat binnen en precies is hoeveel delen wordt verlaten of hoeveel meer behoefte om door het doorschijnende netwerkontwerp te vullen. Het kan helpen uw processen houden stromend zonder vertragingen en hikken. Elke container kenmerkt ook unieke dalingspoorten die u van gemakkelijke toegang voorzien tot wat binnenkant is wanneer de containers worden gestapeld.

Draagbaar: Elke draadcontainer kan worden bewogen gemakkelijk gebruikend uw vorkheftruck en palletvrachtwagen of met facultatieve op zwaar werk berekende gietmachine voor het gemakkelijke rollen rond uw faciliteit met volledige lading.

Stapelbaar: De stapelbare opvouwbare draadcontainers helpen u voordeel halen uit berekenen ruimte die u kunt maximaliseren wat u kunt opslaan, na verloop van tijd evenaart meer winst. De meeste opvouwbare draadmanden zijn stapelbare tot 10 eenheden wanneer analyse en 3 of 4 eenheden wanneer opstelling.

Ruimte efficiënt: De opvouwbare functie maakt gemakkelijk het krimpen van deze containers aan compacte grootte voor om het op te slaan of het te bewegen wanneer niet in gebruik tot zij opnieuw worden vereist.

Duurzaam: In tegenstelling tot kartondozen en andere opslagcontainers die na verloop van tijd verslijten of vatbaar voor vochtigheid en schadelijke die elementen zijn, robotically vlek van industrieel-rangdraad wordt gelast en wordt met afwerking van poederdeklaag of voor extra duurzaamheid wordt gegalvaniseerd gemaakt die.

 

 

Specificatie

Beschrijving Container
Type Scharnierend Deksel
Gebruik met Draadcontainer
Lengte 40 Duim
Breedte 32 duim
Draad 4 maat
Materiaal Het Netwerk van de staaldraad
Draadnetwerk 2“ x 2“
Assemblage Geassembleerd
Merk Brynick
Plaatsgebruik Pakhuis Binnen
Kleur Zilver
Eindig Geplateerd zink
Gewicht 12 pond

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707