products

De super Brede Opvouwbare Opslag van de Draadcontainer kooit 60“ X44“ X40“ 3000 Ponden Capaciteits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ningbo China
Merknaam: Brynick
Certificering: Meets or exceeds ANSI specifications
Modelnummer: BN6150108
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 12 eenheden per palletverpakking met op zwaar werk berekende verpakte strook
Levertijd: 5-25 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: D/A, Western Union, T/T, D/P, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 5000 stukken per 30 dagen
Gedetailleerde informatie
Mesh: 2“ x 2“ Capaciteit: 3000 pond
Vergadering: Geassembleerd Materiaal: het netwerk van de staaldraad
Afwerking: Elektrolytisch verzinkt kleur: Zilver

Productomschrijving

Super Brede Extra Op zwaar werk berekende Opvouwbare Draadcontainer 60“ Lang x 44“ breed x 40“ Hoog met Capaciteit van 3000 Ponden

 

Beschrijving

Deze opvouwbare draadcontainers kunnen hoge 10 stapelen wanneer de manden of hoge 4 wanneer volledig geladen worden doen ineenstorten, die waardevolle ruimte in het pakhuis zullen opslaan. Wij hebben 8 standaardgrootte, maar wij hebben de mogelijkheden van de productie van douanemanden om de specificaties van onze klant te ontmoeten. De facultatieve toebehoren omvatten etiketaanplakbiljetten, gietmachineuitrustingen, verticale en horizontale verdeler voor gemakkelijke opslag, scharnierend deksel en hangslot voor veiligheid, op zwaar werk berekende voeten, de bars van de palletagent. Voeg Scharnierend Deksel en Hangslot voor veiligheid toe. Mobiliseer uw container door een Gietmachineuitrusting toe te voegen.

 

Toepassing

Onze robotically gelaste industriële draadcontainers verstrekken sterkte en duurzaamheid nodig in om het even welke pakhuisopslag

De draadcontainers stapelen, vouwen en opslagpunten om vloerruimte en werkplaatsveiligheid te verhogen

Bied een economische en efficiënte manier aan om de meesten uit uw opslag en leveringsruimte te krijgen, terwijl tegelijkertijd het verbeteren van alles van organisatie en werkschema aan faciliteitenveiligheid en netheid

 

Eigenschappen

Betere Toegang tot Inventaris: De halve die daling onderaan poorten aan de kant van de container worden geplaatst staat voor directe toegang tot inventaris — zonder het extra opheffen en het herschikken toe. Het poortenslot op zijn plaats om veiligheidsgevaren te elimineren en de productbreuk veroorzaken door onbedoelde openingen van containers.

 

Klapt voor gemakkelijk en economisch opslag en vervoer neer

4-manier vorkheftrucktoegang

Onze containers van het draadnetwerk zijn super sterk, opvouwbaar, en stapelbaar;

 

Opslagveelzijdigheid: Van modellen die een netwerk strak van ½“ x ½“ voor het opslaan van stukken aan eenheden met uitgebreide lengte om lange en zware hulpmiddelen aanbieden aan te passen, dragen wij bulkopslagcontainers voor vrijwel om het even welke toepassing.

 

Voordeel

Zichtbaar: Gemakkelijk vindend wat binnen en precies is hoeveel delen wordt verlaten of hoeveel meer behoefte om door het doorschijnende netwerkontwerp te vullen. Het kan helpen uw processen houden stromend zonder vertragingen en hikken. Elke container kenmerkt ook unieke dalingspoorten die u van gemakkelijke toegang voorzien tot wat binnenkant is wanneer de containers worden gestapeld.

Draagbaar: Elke draadcontainer kan worden bewogen gemakkelijk gebruikend uw vorkheftruck en palletvrachtwagen of met facultatieve op zwaar werk berekende gietmachine voor het gemakkelijke rollen rond uw faciliteit met volledige lading.

Stapelbaar: De stapelbare opvouwbare draadcontainers helpen u voordeel halen uit berekenen ruimte die u kunt maximaliseren wat u kunt opslaan, na verloop van tijd evenaart meer winst. De meeste opvouwbare draadmanden zijn stapelbare tot 10 eenheden wanneer analyse en 3 of 4 eenheden wanneer opstelling.

Ruimte efficiënt: De opvouwbare functie maakt gemakkelijk het krimpen van deze containers aan compacte grootte voor om het op te slaan of het te bewegen wanneer niet in gebruik tot zij opnieuw worden vereist.

Duurzaam: In tegenstelling tot kartondozen en andere opslagcontainers die na verloop van tijd verslijten of vatbaar voor vochtigheid en schadelijke die elementen zijn, robotically vlek van industrieel-rangdraad wordt gelast en wordt met afwerking van poederdeklaag of voor extra duurzaamheid wordt gegalvaniseerd gemaakt die.

 

Specificatie

Beschrijving Container
TYPE Op zwaar werk berekend
Buitenlengte 60 Duim
Buitenbreedte 44 duim
Buitenhoogte 40 Duim
Binnenlengte 58 Duim
Binnenbreedte 42 duim
Binnenhoogte 35 Duim
Draad 3 maat
Materiaal Het Netwerk van de staaldraad
Draadnetwerk 2“ x 2“
Capaciteit 3000 pond
Assemblage Geassembleerd
Merk Brynick
Poort Aan één kant
Stapelbaar 4
Vorkingang 4-manier Ingang
Plaatsgebruik Pakhuis Binnen
Kleur Zilver
Eindig Met een laag bedekt poeder
Gewicht 280 pond

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707