products

Duurzame van de het Rekveiligheid van de Traanpallet van de de Bijlagepallet OSHA van de de Opslagkooi Norm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang China
Merknaam: Brynick
Certificering: Meets or exceeds OSHA and ANSI
Modelnummer: BN8030105
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Het zeewaardige in krimpfolie verpakte paneel en de deur op kader beschermden palletvoet en Sporen i
Levertijd: 5-25 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: D/P, Western Union, T/T, D/A, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 4500 reeksen per 30 dagen
Gedetailleerde informatie
Beschrijving: Veiligheidsbijlage Materiaal: Gelaste Draad
Lengte over alles: 120 duim Algemene Diepte: 42 duim
Algemene hoogte: 96 duim kleur: grijs

Productomschrijving

De duurzame Veilige Schepper van het Opslaggebied Alle Lange de Bijlageuitrustingen van de Staalveiligheid 120 Duim, 42 Duim Diep, 96 hoge Duim -
 

Toepassing

Controlevoorraad

De hoge zichtbare en geventileerde gelaste netwerkstructuur staat controlevoorraad zonder open gemakkelijk de deuren toe. De de controletoegang en hulp verhinderen diefstal van uw hoogwaardige voorraadartikelen.

 

Houdt inventaris veilig en veilig

De rekken van de bestaande faciliteitenpallet kunnen volledig met de standaardpanelen van het draadnetwerk worden ingesloten en de deuren beveiligen en controleren hoge waardevolle voorraadartikelen in bulkopslag of op bestaande palletrekken.

 

Beschrijving

De Bijlagen van het de Veiligheidsrek van de Brynickpallet staan zichtbaar toe en ventileren om ruimte, 2 zijpanelen, 2 bi-scheidt deuren, karretje, deurspoor en lagere deurgidsen, maatoplossing te scheiden voor het beveiligen van uw het rekken eenheden zonder toegankelijkheid te beperken die. De schuifdeuren kunnen het populairste type van de bijlagedeur van het palletrek zijn. De schuifdeuren gebruiken minimale doorgangruimte en zijn ideaal voor gebieden met kleinere doorgangontruiming. Het systeem wordt opgezet op een gegalvaniseerd staal hoogste spoor met op zwaar werk berekende gegalvaniseerde karretjes. Onze rekbijlagen worden gebouwd sterk voor ernstige industriële toepassingen. Het volledig-opgeschorte ontwerp staat voor gemakkelijke toegang wanneer het gebruiken forklifts, pallethefbomen en andere voertuigen toe in het bedrijf. De glijdende poorten zijn ontworpen en versterkt in structureel kanaalstaal met buizenstelsel aan beide kanten voor superieure starheid. Onze pallet het rekken bijlageuitrustingen zijn ideaal voor het beschermen van inventaris in het rekken en het plukken van gebieden. Gebruik hen om verkeer te controleren en omloop langs gevoelige steegmanieren te beperken. De standaardtoebehoren omvatten hangslotgrendels. De achterpanelen zijn facultatief. Alle die poorten zijn poeder in poeder-met een laag bedekt grijs met een laag wordt bedekt eindigen voor maximumduurzaamheid. Al baai van een bestaand palletrek kan in een veilig opslaggebied worden omgezet. om bestaande palletrekken in een veilige opslagbijlage om te zetten, worden de deuren vereist voor de voorzijde, en veiligheidspaneel aan kanten. Al baai van een bestaand palletrek kan in een veilig opslaggebied worden omgezet.

 

 

Component

Zijcomités

De panelen van de de Veiligheidsbijlage van het palletrek worden gemaakt van 1 gelast de draadnetwerk van“ x 3“ x 8 maat. De Comités zijn of 3 ' of 3,5 ' of 4 ' - 0“ diepte door lange 10 '. De Comités kunnen direct op het rek door zelf worden opgezet - onttrekkend schroef.

Deuren

De deuren van de de veiligheidsbijlage van het palletrek worden gemaakt van dezelfde materialen zoals Brynick-de schuifdeur van de draadverdeling. De deuren hebben twee vierwielige die vrachtwagen/hangers van het rollager in een gegalvaniseerd spoor van de staaldoos en één de bodemgids van het staalkanaal wordt ingesloten.

 

Comité van het opties het Achternetwerk

De panelen van de de Veiligheidsbijlage van het palletrek worden gemaakt van 1 gelast de draadnetwerk van“ x 3“ x 8 maat. De Comités zijn of 8 ' of 10 ' of 12 ' lengte door lange 4 '. De Comités kunnen direct op het rek door zelf worden opgezet - onttrekkend schroef.

 

Eigenschappen

 

- 8 het maatstaal laste in 1 die netwerk van“ x 3“, veilig aan het ontwerpen wordt gelast.
- Verticale kaders om 1 1/4“ x 5/8“ koudgewalst ‚C‘ staalkanalen met 1/4“ boutgaten te zijn.
- Horizontale kaders om 1“ x 1/2“ te zijn koudgewalste staalkanalen.

- Het zijpaneel en het achterpaneel kunnen gemakkelijk op het palletkader door zelf worden verbonden – onttrekkend schroef
- De centrumbetonstaal om twee koudgewalste staalkanalen 1“ x 3/8“ te zijn nagelde door draadnetwerk vast bij 3 ' 6“ van vloer,

- 11 de de deurgids van de maatvloer heeft enige en dubbele u-vorm om de deur op spoor te houden.
- Deurkaders om 1 1/4“ x 1/2“ te zijn koudgewalst staalkanaal.
- Schuifdeuren om twee vierwielige die vrachtwagen/hangers te hebben van het rollager in een gegalvaniseerd spoor van de staaldoos en één de bodemgids van het staalkanaal wordt ingesloten.
- Sluitengrendels voor hangslot, inbegrepen niet die hangslot worden geschikt

- De norm rangschikte 4 ', 5 ', 6 ' wijd, aanpast uw straallengte in breedte, standaardpanelen 10 ' voeten hoge bereik gewenste hoogte die uw faciliteit optimale veiligheid voor uw die producten geeft en inventaris op bestaande palletrekken worden opgeslagen.

- Eindig om poeder met een laag bedekt industrieel Grijs te zijn

 

Specificaties

Bijkomend Punt De Uitrustingen van de veiligheidsbijlage
Voor Gebruik met Palletrekken
Lengte over alles 10 voeten
Algemene Diepte 42 duim
Algemene Hoogte 8 voeten
Materiaal Gelaste Draad
Draad 8 maat
Merk Brynick
Kleur Industrieel Grijs
Eindig Met een laag bedekt poeder
Norm Ontmoet of overschrijdt OSHA en ANSI
Omvat 2 Beëindigencomités, 2 bi-Scheidt Deuren, Karretje, Deurspoor en Lagere Deurgidsen
De Bouw van het palletrek Traan

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707