products

Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ningbo China
Merknaam: Brynick
Certificering: N/A
Modelnummer: BN660067
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: In krimpfolie verpakt met forkliftable palletbasis
Levertijd: 5-30 dagen baseerden in bestelling hoeveelheid
Betalingscondities: D/A, D/P, Western Union, L/C, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 4000 reeksen per maand
Gedetailleerde informatie
naam: De geweven ruimte van de Netwerkveiligheid Maat: 20 ' W x 10 ' D x 8 ' H
Deur: draaibare deur Afsluitbaar: Door het slot van de tapgatcilinder
aansluiten: Bout en Noot Tegen: 1 zijgevel

Productomschrijving

Roofed 3 van de het Netwerkverdeling van de Kantendraad de Veiligheidszaal 20 ' Breedte, 10 ' Diepte en Hoge 8 '

 

Beschrijving

De geweven de veiligheidsruimten van het draadnetwerk bieden hoog-zichtveiligheid, veiligheid, bescherming en toegangsbeheer. Deze pre-ontworpen ruimten zijn beschikbaar met of zonder een dak, in 2, 3 en 4 opgeruimde configuraties. De ruimten worden geconstrueerd van hoogte - kwaliteit 10 de draad van het maatstaal, die in een uiterst sterk kader voor op zwaar werk berekende sterkte en verbeterde verschijning wordt geweven. De modulaire componenten maakt installatie gemakkelijk, beschermt uw koopwaar en kostbaarheden zonder verandering in bestaand het verwarmen, het aansteken of ventilatiesysteem. De componenten bouten samen vast snel en kunnen gemakkelijk worden opnieuw gevestigd. De langdurige onderhoud-vrije grijze poederlaag eindigt. Beschikbaar in 8 ' and10 hoog in vijf standaard rangschikt zich het uitstrekken from10 x 10 ' aan 30 ' x 20 '. Alle modellen kunnen een 5 glijdende poort van ' W x 8 ' H of een scharnierende deur met het slot van de tapgatcilinder, of een servicewindow zonodig omvatten. De componenten omvatten: tapgat doorlock met 2 sleutels, het hoogste afdekken, de posten van de kanaalversteviger, hoekposten, vloercontactdozen, muurklemmen, noten, bouten en assemblageinstructies in detail. Voeg achtervoegsel A aan om het even welk model toe om glijdende brede servicewindow 5 ' te omvatten, padlockable met 12“ diepteplank.

 

Toepassing

  • Bescherm en controleer toegang tot het werkgebieden, inventaris en materiaal
  • Creeer ingesloten, afsluitbare gebieden voor het beveiligen van kostbaarheden
  • Ideaal voor het scheiden van en het beveiligen van om het even welke ruimte in industriële, commerciële, of regeringsmilieu's
  • Gebruikt om het werkgebieden in te sluiten, veilige opslagkooien in fabrieken en pakhuizen te creëren, en toegangsbeheer en verliespreventie te verstrekken.
  • Perfectioneer voor voorraadruimten en commerciële opslagfaciliteiten

 

Eigenschappen

- 10 meet staaldraad die in 1 1/2“ diamantnetwerk wordt geweven, dat veilig aan het ontwerpen wordt vastgeklonken.
- Verticale kaders om 1 1/4“ x 5/8“ koudgewalst ‚C‘ staalkanalen met 1/4“ boutgaten te zijn.
- Horizontale kaders om 1“ x 1/2“ te zijn koudgewalste staalkanalen.
- Alle een tapgat te maken en met een pen te verbinden verbindingen.
- De centrumbetonstaal om twee koudgewalste staalkanalen 1“ x 3/8“ te zijn nagelde door draadnetwerk vast bij 3 ' 6“ van vloer, extra bar die voor 12 ' wordt vereist
- De hoogste het afdekken bar om 1 1/2“ x 1“ te zijn koudgewalst staalkanaal, met 1/4“ bout 30“ O.C. vast.
- Hoekposten om 1 1/4“ x te zijn 1 1/4“ staalhoeken met 1/4“ boutgaten.
- Vloercontactdozen om gegoten aluminium te zijn.
- Deurkaders om 1 1/4“ x 1/2“ te zijn koudgewalst staalkanaal.
- Schuifdeuren om twee vierwielige vrachtwagen/hangers te hebben van het rollager die in een gegalvaniseerd spoor van de staaldoos en één de bodemgids van het staalkanaal wordt ingesloten.
- Scharnierdeuren om 1 1/2 paren deurhengsels te hebben die aan deur en dwarsbalkkader worden vastgebout.
- Het sluiten om grendels te zijn schikte voor het padlocking, of specificeert: het type van cilindertapgat slot dat door zeer belangrijke buitenkant, in een nis gezette knop binnen in werking wordt gesteld.
- Alle verdelingen om 3“ te hebben bereikruimte en hardware en toebehoren voor juiste installatie te omvatten, om verdeling aan de hardware van de muurverbinding afzonderlijk te specificeren.
- Eindig om poeder met een laag bedekt industrieel Grijs te zijn

 

Specificatie

ARTIKELNUMMER BN660067
WIDTH 20 '
HEIGHT 8 '
DEPTH 10 '
KLEUR Grijs
ASSEMBLAGE Niet gemonteerd
MERK Brynick
BOUW Staal Geweven Draad
DAK Ja
SERVICEWINDOW Ja
STIJL 3 kanten

 

 

Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8Roofed 3 van de het Netwerkveiligheid van de Kantendraad van het de Verdelingenpakhuis de Kooisystemen 20*10 *8

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707