products

10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ningbo China
Merknaam: Brynick
Certificering: N/A
Modelnummer: BN660022
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Neotiable
Verpakking Details: Verpakt plastic blad met pallet voor vorkheftruckoverdracht
Levertijd: 3-30 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 sets per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: 10 GA-Staaldraad aansluiten: een tapgat gemaakt in en met een pen verbonden
Vloercontactdoos: Aluminium Deurframe: Koudgewalst Kanaal
Afwerking: P/C kleur: grijs

Productomschrijving

De Verdelingszaal 3 van het veiligheidsnetwerk ruimde 20 ' Breedte op, Hoogte 10 ' Diepte en 8 ' zonder Dak

 

Toepassing

  • Bescherm en controleer toegang tot het werkgebieden, inventaris en materiaal
  • Creeer ingesloten, afsluitbare gebieden voor het beveiligen van kostbaarheden
  • Ideaal voor het scheiden van en het beveiligen van om het even welke ruimte in industriële, commerciële, of regeringsmilieu's
  • Gebruikt om het werkgebieden in te sluiten, veilige opslagkooien in fabrieken en pakhuizen te creëren, en toegangsbeheer en verliespreventie te verstrekken.
  • Perfectioneer voor voorraadruimten en commerciële opslagfaciliteiten

 

Beschrijving

De geweven eenheid van het draadnetwerk wat voorbereidingen treffen een veiligheidsruimten tegen één muur en omringd door zijpaneel 3 en deur biedt hoog-zichtveiligheid, veiligheid, bescherming en toegangsbeheer. Deze pre-ontworpen ruimten zijn beschikbaar met of zonder een dak, in 2, 3 en 4 opgeruimde configuraties. De ruimten worden geconstrueerd van hoogte - kwaliteit 10 de draad van het maatstaal, in een uiterst sterk kader voor op zwaar werk berekende sterkte en verbeterde verschijning wordt geweven die. De modulaire componenten maakt installatie gemakkelijk, beschermt uw koopwaar en kostbaarheden zonder verandering in bestaand het verwarmen, het aansteken of ventilatiesysteem. De componenten bouten samen vast snel en kunnen gemakkelijk worden opnieuw gevestigd. De langdurige onderhoud-vrije grijze poederlaag eindigt. Beschikbaar in 8 ' and10 hoog in vijf standaard rangschikt zich het uitstrekken from10 x 10 ' aan 30 ' x 20 '. Alle modellen kunnen een 5 glijdende poort van ' W x 8 ' H of een scharnierende deur met het slot van de tapgatcilinder, of een servicewindow zonodig omvatten. De componenten omvatten: tapgat doorlock met 2 sleutels, het hoogste afdekken, de posten van de kanaalversteviger, hoekposten, vloercontactdozen, muurklemmen, noten, bouten en assemblageinstructies in detail. Voeg achtervoegsel A aan om het even welk model toe om glijdende brede servicewindow 5 ' te omvatten, padlockable met 12“ diepteplank.

 

Eigenschappen

- 10 die meet staaldraad in 1 1/2 die“ diamantnetwerk wordt geweven, veilig aan het ontwerpen wordt vastgeklonken.
- Verticale kaders om 1 1/4“ x 5/8“ koudgewalst ‚C‘ staalkanalen met 1/4“ boutgaten te zijn.
- Horizontale kaders om 1“ x 1/2“ te zijn koudgewalste staalkanalen.
- Alle een tapgat te maken en met een pen te verbinden verbindingen.
- De centrumbetonstaal om twee koudgewalste staalkanalen 1“ x 3/8“ te zijn nagelde door draadnetwerk vast bij 3 ' 6“ van vloer, extra die bar voor 12 ' wordt vereist
- De hoogste het afdekken bar om 1 1/2“ x 1“ te zijn koudgewalst staalkanaal, met 1/4“ bout 30“ O.C. vast.
- Hoekposten om 1 1/4“ x te zijn 1 1/4“ staalhoeken met 1/4“ boutgaten.
- Vloercontactdozen om gegoten aluminium te zijn.
- Deurkaders om 1 1/4“ x 1/2“ te zijn koudgewalst staalkanaal.
- Schuifdeuren om twee vierwielige die vrachtwagen/hangers te hebben van het rollager in een gegalvaniseerd spoor van de staaldoos en één de bodemgids van het staalkanaal wordt ingesloten.
- Scharnierdeuren om 1 1/2 die paren deurhengsels te hebben aan deur en dwarsbalkkader worden vastgebout.
- Het sluiten om grendels te zijn schikte voor het padlocking, of specificeert: het type van cilindertapgat slot door zeer belangrijke buitenkant, in een nis gezette knop binnen in werking die wordt gesteld die.
- Alle verdelingen om 3“ te hebben bereikruimte en hardware en toebehoren voor juiste installatie te omvatten, om verdeling aan de hardware van de muurverbinding afzonderlijk te specificeren.
- Eindig om poeder met een laag bedekt industrieel Grijs te zijn

 

Specificatie

ARTIKELNUMMER BN660022
WIDTH 20 '
HEIGHT 8 '
DEPTH 10 '
KLEUR Grijs
ASSEMBLAGE Niet gemonteerd
MERK Brynick
BOUW Staal Geweven Draad
DAK Nr
SERVICEWINDOW Nr
STIJL 3 kanten

 

 

10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak 10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak10 GA-de het Netwerkveiligheid van de Staaldraad verdeelt 3 Opgeruimde 20*10 ' *8 ' zonder Dak

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707