products

Geslagen 3mm de Plaatsteun 50mm van het Diktestaal Dieptepallet het Rekken Componenten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ningbo zhejiang
Merknaam: Brynick
Certificering: Meets or exceeds OSHA and ANSI specifications
Modelnummer: BN8050303
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 20 die stukken in kartondoos worden ingepakt met buiten etiket
Levertijd: 5-30 dagen hangen in bestelling af hoeveelheid
Betalingscondities: L/C, D/A, Western Union, T/T, MoneyGram, D/P
Levering vermogen: 5000 stuks per maand
Gedetailleerde informatie
Tribune - weg: 150 mm Materiaal: 11 de plaat van het maatstaal
Afwerking: met een laag bedekt poeder kleur: grijs
Vergadering: Geassembleerd Gewicht: 2.5lbs

Productomschrijving

De geslagen 3mm Tribune van de de Plaatsteun van het Diktestaal - van Grootte 150mm Diepte

 

Beschrijving

Het rek van de anti-instortingspallet de steun wordt gebruikt om personeel in geautomatiseerde pakhuizen te beschermen en kraangangen op de gebieden van de hoog-baaiopslag voor onbevoegde toegang te beveiligen. Het systeem wordt gemaakt van volledig gelast die netwerk 11 maat of 3mm draad in 2 duim x 2 duimnetwerk wordt gelast of 50mm x 50mm netwerk, en geheel die netwerk op de kaders 19 cm x 19 cm x 1mm wordt gelast van de staalbuis, die effecten absorberen. Zijn de steunende panelen van het palletrek gemakkelijk om het gebruiken van dit 11 op te zetten meten extra sterke afstand houdensteunen dik in 3mm die de meerderheid van palletrekken passen, varieert de grootte van 50mm, is 100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm.Brynick's-het rek steunend systeem van de anti-instortingspallet sterkst op de markt en is een duurzame die barrière tegen ongevallen door goederen worden veroorzaakt die vallen van of verkeerd van palletrekken worden geklopt. Ontmoet of overschrijdt OSHA en ANSI specificaties die zeer strenge eisen hebben de veiligheid van producten en de diensten bevestigen om mensen tegen gevaren te beschermen. De panelen zijn beschikbaar in acht grootte met verschillende mate van bescherming. Gemakkelijk te installeren, worden de pre-geboorde netwerkpanelen eenvoudig vastgebout samen door M8 x 60mm en aan de posten gebruikend een waaier van universele afstand houdensteunen beveiligd. Om horizontaal als verticaal te bereiken kunnen de optimale geschikte panelen zowel aan grootte worden gesneden en met een U-profiel worden gebeëindigd om blootgestelde draden in te sluiten. Indien het RG-anti-instortingssysteem om boven het rekken wordt vereist worden geïnstalleerd, divers - de met maat panelen van het uitbreidingsnetwerk kunnen worden vastgebout om extra hoogte tot stand te brengen.

 

 

Netwerkcomités

Het netwerkpaneel is de basis van het het rek steunende systeem van de anti-instortingspallet. De panelen hebben een zeer duurzame bouw met een gelast kader en een netwerk. Er zijn acht verschillende beschikbare maaswijdten om verschillende types van goederen in uw voorraad aan te passen. Het Brynick-anti-instortingssysteem kan met vele grootte van palletrek worden gecombineerd. Kies tussen panelen van 700 tot 1500 mm breed, met een hoogte of 1100 of 2200 mm. De standaard grijze kleur is neutraal en maakt het gemakkelijk om door het netwerk te zien, en ook kunnen de netwerkpanelen in de kleur op uw keus worden geleverd of worden gegalvaniseerd.

 

Eigenschappen

Volledig gelast draadnetwerk 2 duim x 2 duim

het kaderhoogtepunt van de 19 maat vierkant die buis met netwerk wordt gelast

Extra sterke 11 meten afstand houdensteun die de meerderheid van de palletrekken passen

het profielbesnoeiing van 19 maatu om het ruwe eind van het netwerk te passen om scherp te vermijden

M8 x 60 verbinden de nylon de slotbout en noot het paneel want uitgebreid de grootte aan uw vereiste voldoe

 

Toepassing

1, om een fysieke barrière te creëren maakt aan de rug of de kant van palletrek om vast producten te verhinderen te dalen.

Verbeter Uw Pakhuis het Rekken

2, u kunnen het het rek steunende systeem van de anti-instortingspallet aan uw opslaand systeem gemakkelijk aanpassen. Het netwerkpaneel wordt opgezet gebruikend steunen die de meerderheid van palletrekken passen. De toebehoren met inbegrip van het bevestigen en bevestigingsmiddelen voltooien het systeem. De waaier van toebehoren omvat ook besnoeiingssecties voor het aanpassen van de panelen in plaatsen waar de standaardmetingen niet volledig perfect met een u-profiel 19 maat 7/8 duim x 7/8 duim zijn op de besnoeiingssectie te behandelen om het scherpe punt te vermijden die het werk van de plaatsassemblage veel gemakkelijker maken.

 

Specificatie

Componenten Steun
Voor Gebruik met Netwerkcomité, u-profiel en hardware
Materiaal 11 maat, 3mm
Afstand 150mm
Assemblage Geassembleerd
Merk Brynick
Normen Ontmoet of overschrijdt OSHA en ANSI
Eindig Met een laag bedekt poeder
Kleur Grijs
Omvat Haak
Bouw Neiging en Geslagen
Verbind Door Prepunched Gaten
Gewicht 2,5 Pond

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613906610707